A nagy FEHÉR VAS
Sok USA autóm volt - van - de ez messze a legjobb. Nagyon kedvez? áron jutottam hozzá, így pozitív csalódás volt a kifogástalan állapot. Gondos gazdája volt. Az autó makulátlan, és m?szakilag is tökéletes, a vásárlást követ? tíz napon belül tengerpartra mentünk vele nyaralni, többezer kilóméter próbaút, gond nélkül. Az alkatrészáraktól és a szervízt?l nem ijed meg már senki sem, a neten mindent lehet rendelni, 5 napon belül házhoz hozzák, az árak magukért beszélnek.
A fogyasztás annyi amennyi, 2,5 tonnás autót nem lehet mozgatni 5,5 literb?l.
Ez egy igazi luxuscirkáló, egyedi darab az országban, Southern Confort Conversion felszereltsége:
V8, 5700ccm, automata, tempomat, ABS, b?r motoros ülések, 3 zónás klíma, motoros ablakok, tükrök, 25 cm-es TV, DVD(eredetileg videó volt), RockfordFosgate er?sít?k, bandpass láda, Infinity komponensek, Pioneer 50-es CD-tár stb., teljes optikai tuning, spoiler, fellép?k, American Racing felnik stb.
Roszz tulajdonságai:
6 méteres méreténél fogva parkolás körülményes, de nem lehetetlen, 40 db ezres teletankolni, a súlyához lehetne hatékonyabb a fék, meg lehet vele állni, de kicsit lájtosan, sajna az egyik leggyengébb váltója van ( 4L60E ), vigyázni kell rá, nincs rugatás, vontatás meg kizárólag D-ben, OD nélkül, egyébként 1,2 tonnás lakókocsit húzok vele.
Óvatosan kell kerülgetni a bámészkodókat!
Ha eladom, csak hasonló fiatalabbra cserélem: GMC Yukon Denali, Chevy Trailblazer, Uplander, H2 jöhet szóba.
A család és jómagam is szeretem.
Az autó szépség éseredetiség díjat nyert külföldön.
- A plussz 20 cm(!)-es nyomtávszélesítés miatt rendesen feszegeti a futóm?vet, krománym? pitmanntengely kikopott, csere felújítottra, ár szállítással 45000.-Ft.
- Lengéscsillapítók hasonló ok miatt csere gyári gázosra 8500.-Ft/db.
- fogyóeszközök, csak eredeti gyári!!!!:
- gyertya 850.-Ft/db
- gyujtókábelszet 8 hengereshez 14300.-Ft
- elosztófedél+rotor 6500.-Ft
- leveg?sz?r? 2200.-Ft
- váltóolajsz?r? 5500.-Ft
- váltóolaj 1450.-Ft/liter
Nagyon egyszer? a javítás, f?leg ha van Service Manual.
Csak magam, vagy az autószerel? baraátommal közösen javítjuk.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | E Classe | Következő autója? | GMC Yukon Denali, Chevy Trailblazer, Uplander, H2 jöhet szóba |
Verdikt | (7.9/10) |