Nagy családi autó, a 3 gyerek pereputtyal is belefér
a 22 éves kombi (passat) mellé vettük családi autonak az első tronörökös megérkezésekor, kényelmes és újszerű volt az előző után, felszereltsége nagyon jó. kényelmi extrái mint klima, ülés és e. szélvédő fütés nagyon hasznosak az udvaron parkoltatott autónál. Nagy csomagterébe minden belefér, házépítésnél sok mindent megoldottunk vele, a vonohorog nagyon sokmindent elvitt már. Müszaki gondja nemigen volt, a generátor vacakolt egy idöben természetesen külföldön kezdte. Konstrukcioja miatt viszont belleszólt a fordulatszámmérő müködésébe is , ami igen zavaroan a 0- és 8000 fordulat között csápolt folyamatosan. (a hiba egy forgoréssz cserével megszünt 5 éve kb 15000ft áron) utána nemsokkal dadogni és morogni kezdett a motor amit az adagolo főcsapágya okozott. Ez már drágább volt 2006 ban 90.000 ből oldották meg. Most KMóra szerint 220000 nél tartunk, ami kb reális az egykori állapotához képest, de a fenti hibáin kivül a kopo forgo alkatrészek cseréjén kívül nem igazán voltak gondok. Alkatrészt viszonlag jo áron be lehet szerezni kisebb nagyobb utánajárás után.
Nagycsaládosoknak is kifejezetten ajánlani tudom, igaz, hogy most Mi is nagyobbat szeretnénk venni, mert a gyerekek egyer inkább nőnek, igy szükül a hely is a sok gyerekülés között.
Nálunk az autók is hosszú életüek szoktak lenni, igy a mondeotol is nehéz megválni, de a muszáj nagy úr.
- Generátor(Motocraft), adagolo csapágy, első lengőkarok, gömbfejek, 10 évesen a hátsó sárvédő ívek rohadnak, zárak kopottak, a csomagtartot már nem is nyitja a kopott kulcs.
saját magam végzem a legtöbb javítást rajta.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 120000 |
Előző autója? | passat 1.6d ´1982 | Következő autója? | galaxy, alhambra 1,9 tdi |
Verdikt | (7.5/10) |