Autók » Ford » Fiesta (2001-2007)

Fiesta 1.4 tdci ghia

Wolf tuning

Kicsi a fogyasztása,jó a megjelenése(a nyári 16colos kerekekkel),és a csajok rajonganak a kis ezüst klimás autokért.
Eddig ez volt a 4. fordom és ezt szeretem a legjobban. Bár az 1.6tdci motor hiányzik belölle,de a kapcsolható chiptuning megoldott egy-két problémát a lámpánál való gyorsulásnál. :>)

Most további tuning alá vettem az Fiestát!
Kapott egy 30mm-es eibach ültetést,meg egy kis motortuningot! Jelenleg 104le a teljesitménye. Ehhez képest a motor jól birja!!!
A karosszéria a WOLF gyári tuningcég csikozását is megkapta,illetve a spoilerek is lassan felszerelésre kerülnek!

Az elözö állapot változott rengeteg kiegészitövel.
Kapott ledes hátsó lámpát(Saját kezüleg gyártott), utcai Sport börüléseket, Xenon fényszórót, sötétitést, és még rengeteg extrát.... Meg egy 6 nullás hifit,dvd lejátszóval.
Kezd alakulni.

Most irok utoljára erröl az autorol, mert megváltam röle.
Egy remek cserelehetöséget ajánlottak,és elfogadtam.

- -A Gázolaj nyomó csö kilyukadt,rásriccelt a kipufogóra,és az utastérben erös gázolajszag volt.
- 20 perc alatt megjavitották.
- -Elöjött ugyanez a probléma többszőr,majd kiderült,hogy a injektorszelep gumitömitése mellett szivárog a gázolaj! Természetesen ez azzal járt,hogy a gázolajrendszer lelevegősödött és nem indult az autó! Trailer,csereautó!
- De ez már 5ször!!!!!!!
- Most birja már vagy 10E km óta,de kiváncsi vagyok meddig.....
- Most hogy 1 év eltelt,úgy tünik,elmult a porlasztótömités hiba jelenség. Ez valószinü annak köszönhetö,hogy Én jöttem rá,hogy a gyári ford tömités nem belevaló(mivel ez eredetileg egy peugeot motor),és a PSA motorba gyártott tömitést tetettem bele,mikor utoljára elengette a gázolajat...
- Ezzel 20E km óta birja!
- Azota semmi hiba nem történt!!!!
- Úgy gondolom,nem is cserélem le egy újabbara... Kezd bevállni! :)
- A mai napont elcseréltem az autot.
- Fájó szívvel megválltam töle...
- Igy visszagondolva jó kis kocsi volt, és ajánlom mindenkinek!
- Semmi nem romlott el az utobbi évben.

Ford Hovány

ÉN! SENKIT NEM ENGEDEK A KÖZELÉBE! (Kivéve ha a szerelö hátamögött állok egy fegyelmezö eszközzel.)

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző autója? Escort cabrio Következő autója? Focus ST
Verdikt (8.2/10)

Ford Fiesta 2001 (2005 - 2008)