A kór neve: CAPRI
egyfajta betegseg, alacsony lazzal es lappango mellekhatasokkal, beepul az ember genjeibe es termeszetes resze lesz eletunknek, amig nem gyogyit meg vmi, addig nem is vesszuk eszre, hogy betegek lettunk. aztan jon a hiany, szorongas, kellemetlen erzes mas autokban. sokak lefogytak, depresszios tuneteket produkaltak, masok skizofrenek lettek de az ellenszert senki nem talalta, mignem vki vett ujra egy CAPRI-t. mint egy kiserleti eger, ugy tekintett ra a kolni kupe rajongoi tabora, majd mivel ugy tunt tunetmentes lett a paciens, sok kovetore akadt. vannak akik a mai napig nem ismerik be, hogy fertozottek es probalnak akar mas fordokkal, akar egyeb hatsokerekes, neha kupe autokkal leplezni a betegseget, de szivuk melyen maguk is tudjak az igazsagot.
az egy eletre szenvedellye valo CAPRI a kor neve, csontveloig beepul az emberbe es sosem gyogyul meg, csak ideig-oraig tunetmentes eletet elhet.
en atestem mar tobb fazison is, de csak magamban tudom megoldani a dolgot. a beismeres fontos resze a folyamatnak, el kell fogadni ami tortent, ezzel egyutt kell elni.
es on bevallalja?
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 10 l |
| Előző autója? | – | Következő autója? | – |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (8.2/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás