A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Fiat » Bravo (2007)

Bravo 1.4 Dynamic

Fiat "Modena"

Nemrég vettem ezt a gyönyörű autót. Előtte vezettem egy ilyet 2 hétig ami, nagyon meggyőzött arról, hogy ez egy kitűnő kocsi! Enyém jobban felszerelt(sport csomag, króm csomag.....) Arra lettem figyelmes, hogy a hézagok valahogy jobbak mint voltak korábban a Stilon(és azon sem volt rossz)Igényes ülések, a bőrkormány gyönyörű és szép varrású! Stilom volt előtte, meg is voltam elégedve vele, csak olyan németes volt kívül -belül!Imádom vezetni,ülni benne egyszerűen fantasztikus! A belső hihetetlen szép, a külső pedig igazi olasz! A motorja nem a legerősebb,de ez már engem nem érdekel! A futómű jobb a Stilo-énál(ami igen szép teljesítmény)
2008.08.02: 20000km-t mentem már vele,és egyre jobban szeretem! Kicsi motor ellenére elég jól megy amit nem hittem volna!Elégedett vagyok vele mert egyzserüen gyönyörü,és megbizható!
Annyit szeretnék figyelmébe ajánlani mindenkinek,hogy ha nem nyílik a k.zár akkor nem azért van mert szer hanem mert bezavar neki valami ,és ezért nem nyit!Sajna érzékeny erre!Tehát ajánlani tudom mindenkinek!
Ezt a szépséget csak ajánlani tudom!!!

- Javítom az ítéletemet: Elmentem egy visszahívási kampány miatt a szervízbe,és a klímánál egy valami szelep sokat sípolt,de amúgy minden rendesen működött vele!(amúgy Denso klíma,ami nem olasz:D )

V&H kaposvár

Fenntartási költség (6) Évjárat 2007