Megbízható roadster
A többi teszt nagyjából leírta, amit el lehet mondani a típusról. Jól megy, a futómű nagyon sportos, kemény, látszik hogy nem a magyar utakra tervezték. Bár elsőkerekes, de nagyon élvezetes vele menni - ezt a TC teszt is megerősíti. Azért persze nem versenyautó, ezzel senki nem fog az autópályán 7-es BMW-ket kivillogtatni a belső sávból. A 200-at azért 11 évesen is szépen vitte és a motor hangja is szép volt, nem erőlködött.
Az autó külseje nagyon szép, mindenki megnézi. Aki nem ismeri a típust azért mert azt hiszi, hogy Porsche, aki meg igen, az meg azért, mert tudja, hogy eléggé ritka autó. Csajozni is lehet vele, megnézik a nők, jobban mint sok méregdrága luxuskocsit. A személyes tapasztalatom egy alkalomra korlátozódik, de igazából annyira nem is erőltettem. Ehhez kapcsolódik, hogy nagyon tudják ám az embert utálni ebben az autóban. Aki nem szeretne feltűnő autót, az inkább vegyen valami mást.
Télen is használtam, mivel eléggé lapos és mély, ezért a tapasztalataim szerint jobban fekszik az úton, mint a legtöbb hétköznapi autó. Ilyenkor jó, hogy elsőkerekes. A fűtéssel sem volt komoly gond (nincs keménytetőm), csak a -20 fokos rekordhidegben kellett a kabát a vezetéshez.
Nagyon megbízható. Eléggé sokat megyek vele és eddig még egyszer sem robbant le, vagy dobott valami nem várt rendkívüli hibát. Még egy izzóm sem égett ki. Kizárólag olyasmit kellett szervizeltetnem rajta, ami várható volt és betervezett (kopóalkatrészek, futómű a rossz utak miatt). Mondjuk az alkatrészekből a gyári nem olcsó, utángyártottat én sem találtam.
A fogyasztás országúton tűrhető, városban sok. Érdekes, de az enyém nem vedeli az olajat.
Az egyetlen nagy "hibája", hogy mivel nincs teteje, ezért nem jó érzés az utcán hagyni. Drága hi-fi épp ezért butaság bele, de még "viccből" is szétvághatják a ponyvát.
- Csak kopóalkatrészek: fékbetétek, lengéscsillapítók (főváros útjai).
Különböző szerelők, nem egy helyre vittem és nagy munka soha nem volt vele.
| Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1995 |
| Kényelem | (6) | Használati időtartam | 3 év |
| Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 60000 |
| Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 70000 |
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 11 l |
| Előző autója? | – | Következő autója? | marad + télre egy terepjáró |
| Ennyire szerette | (9) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (7.1/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás