Autók » Daewoo » Nubira (1997-2002)

Nubira 1,6 SX

Jóságos nagydarab. Tágas, kényelmes

Igazán se nagyon jót se nagyon rosszat nem tudok kiemelni. Futóm?ve lehetne jobb, és az utastér hangszigetelése is egy kicsivel. Hosszú távon használjuk, 3 f?nek igen kényelmes, jó a csomagtere. A motor nem rossz, gyorsulásban biztos van jobb is, de nekem elég. A fogyasztás nyáron folyamtos klímával 9,2 klíma nélkül tiszta városi 8.5 országút 7,0. Városban ha lehet inkább az 50 felet mint alatt, és sok gyorsítással, így a 8,5 az én stílusomban nem sok. Azért az árért jó volt 2002-ben, de a modelfrissítés és a névváltoztatás miatt 100 ezreket buktam rajta, így eladni most nem éri meg. És azóta már más olcsóbb és jobb modellek is kikerültek.

A "Megérte a pénzét" rovatot a szászezres nagyságrend? bukás és nem az autóval járó fenntartási költségek miatt húztam le.

- Futómüben apróbb kátyuból ered? javítások (kétszer), kuplungszerkezet csere, fékbebtétek cseréje.
- Gyertyakábel !!! Állítólag kicserélték( le van burkolva,) de 1 hét után ugyanaz a hiba. Sztem nem az autó hibás.

Daewoo Vác. Nem egy csicsás szervíz, inkább puritán körülmények, de a gépet jól javították, gyorsan és f?leg olcsóbban, mint Bp-n. Korrekt szervízvezet?, és gk. értékesít?k.
A közelmúltban akadozott a gyorsítás, ezért elvittem a szervízbe. Állítólag megjavították és ki is fizettem a számlát,( 6. ezer felett a rezsi/h) , de 1 hét után újra el?jött ugyanaz a hiba. Nem hiszem, hogy az autó a ludas...
Kicsit kezd ez a márkaszervíz filing a drágán javítunk, hogy megéljünk-höz hasonlítani. Letelt a gari, marad a szerel?aknás verzió Janiéknál Hidegkúton, 2000 Ft-os rezsiért. És ott amit kicserélnek azt kicserélik. Nem csak felszámolják.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2002
Előző autója? Lanos Következő autója? Chevrolet Lacetti