A naggggyon drága tuningalap
Amikor megvettem,minden tipp,topp volt rajta,100000km-es,karbantartott.Ezután jöttek a gondok,fél év után elromlott a vezető ajtó ablakemelő motorja és a kapcsolója is,majd a kupplung,aztán jöttek a fékek és a legvégén szétszakadt a vezérlés és hengerfejes is lett!Az autó 1 hónapja áll,mert nincs 130000 forintom mindezt megcsináltatni rajta,ráadásul a lengéscsillapítók is cserére érettek hamarosan!Az egyetlen pozitívum,hogy HD sportdobbal nagyon ütős a hangja (volt),bár erősebb nem lett tőle!Legszivesebben eladnám,de működésképtelen autót nem lehet!A 2 év alatt kb a vételár felét ráköltöttem!Ennyiért fiatalabb,japán autót is kaptam volna!
Végre 2 hónap után működik a kocsi,150000-be került,hát 100km megtétele után a kocsi 140-nél egyszerűen leállt!Nem volt kellemes az autópályán!Kiderült,hogy a gyújtásmodul adta meg magát és amíg nem lesz megcsináltatva,számítanom kell efféle leállásokra mindenféle váratlan helyzetben!Szóval alighogy kilábalok 1 szervízből,mehet a következő!
Azóta kész minden rajta,gömbcsuklót én magam cseréltem ki,ahogy a lengéscsillapítókat is hátul!Már egész pofás a gép,2 hét múlva megy műszakira!Már csak az első lengéscsillapítók a rosszak,de azt majd műszaki után!
Műszaki megvolt,bár szóltak,hogy valami még kopog elöl!Kiderült,a bal kormánygömbfej teljesen kivan már,a jobbos is kezd hanyatlani!Ezt cserélnem kell hamarosan,főleg,hogy a futómű elállítódott egy padkázás miatt!A kocsi egyébként most ültetve van,teljesen más az egész,ha ki lesz cserélve a kormánygömbfej és be lesz lőve a futómű,teljesen rendben lesz!Az úttartása így is messze jobb bármelyik nem ültetett nexiánál!Erre érdemes költeni,mert hihetetlen élményt nyújt!
- kuplungtárcsa,kuplung-munkahenger,minda4 fék,elektromos ablakemelő,gyújtás,vezérlés,hengerfej,középső kipufogódob,gyújtásmodul,hátsó sárvédőív,alsó gömbcsukló!
KIA/Suzuki szervíz,Kecskemét
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |