Megfontolt, puha családi
Barátomnak van egy Tacumája két éve. Egyszer kipróbáltuk, nagyon tetszett. Az övében kb. 70 ezer km van, és a kötelez? szervízen kívül még csak izzót kellett cserélnie.
Sok különböz? korú használt autó után második autót keresve ? beszélt rá erre a típusra. Eredetileg fiatal használtat akartunk venni, de a Daewo Gyulainál rábeszéltek az újra. Három kiskorú gyermekkel a megbízhatóságra számítva, a hasonló helykínálattal rendelkez? autók közül, messze a legjobb árfekvés?. A 12-ik évét járó több mint 200e km-t teljesített 2,4-es Omega mellé jött haza második autónak, és rövidesen az els? helyre került.
A gyerekek imádják, mi feln?ttek is, tágas, és kényelmes. 100%-ig megbízható, és b?ven van benne kényelmi felszerelés. Jó néhány autóval jártam már, komfortban vezetés élményben semmiben sem marad el másoktól.
A célnak - mármint megbízhatóan, és kényelmesen közlekedni, - teljes mértékben megfelel, engem kölönösebben nem izgat, hogy mib?l van az ajtókárpit, és a m?szerfal borítása. Van benne digit klíma, négy légzsák, tolatóradar, motoros napfénytet?, bör kormány és váltó, nagyon jól szóló cd 6 hangszóróval, motoros tükör, csomagtér tálca, és alu felnikkel adták.
Sokan azt mondják ronda. Kinek mi? De például ismer?söm Turan-ja belül sokkal igénytelenebb, és ott is minden m?anyag.
Rossz tulajdonság? Igazából nincs. Apróságok: ha nem elég ügyes az ember lába néha felpörög a motor váltáskor. A kormányszervo nagyon jó, de gyors haladáskor már kicsit könny?, de megszokható. Kultúráltan és dinamikusan lehet vele haladni, hát azért nem megy úgy mint a 2,4-es Omega.
A fogyasztása megközelíti a 10 litert. A csomagtartóba pakoláskor a felemelkedett kalaptartó éle már néhányszor megbontotta a homlokomat.
Összességében a célnak teljesen megfelel, igen, jó autó. Valószínüleg hosszú éveken keresztül megtartjuk. ( eladni úgysem érdemes, mert ennek a típusnak valamiért rettenetesen zuhan az ára )
- Alsó szivargyújtó. (valószínüleg nem is m?ködött, gondolom ki kellene cserélni a biztosítékot) - Tolatóradar burkolata leesett.
Még nem látott szerel?t, de a Gyulaihoz viszem majd, remélem csak a kötelez?re. T?lük vettük, és úgy váltunk el, hogy a 15 ezresnél találkozunk. Szerintem igazuk lesz.
| Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2005 |
| Kényelem | (8) | Használati időtartam | 1 év |
| Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 5 |
| Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 7000 |
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 10 l |
| Előző autója? | 524 TD | Következő autója? | nincs tervbe véve |
| Ennyire szerette | (9) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (7.3/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás