Aranyos kisautó
Nagyon jó kis autó, jó a kormánya, a hosszú m?szerfal nagy autó érzetét kelti. Érdemes az1.4-es motorral venni a kis Kalost, mert azért az 1.2-es a halvér?eknek való inkább.
Sokkal jobb a futóm?ve is el?deinél, jobban reagál a keresztirányú úthibákra is, ahol is a Lanosban hatalmas puffogó zajt lehetett hallani. Sokkal jobb a zajszigetelés is. Magasabban vannak az ülések, ez jo, mert a viszonylag kis autóban több hely jut a lábaknak(meglep?en sok) és még anyukám is bele tud szállni. A váltó van amikor kicsit pontatlan, de ennyi pénzért szerintem elég jó. Jobbb mint egy Suzukié.:) A gyalogosok számára is el?nyös, hogy puha a motorháztet? eleje, így amikor elütöm ?ket nem biztos, hogy olyan súlyos lesz a sérülésük. A fékek nagyon szépen fognak, nincs velük semmi baj.
- Semmi sem romlott még el rajta, pedig ez már a harmadik Daewoom és egyikett se kiméltem.Volt 2 Lanosom, azok isteniek voltak, de a Kalos hatalmas min?ségbeli javulást mutat. A szervizben Kaposváron nagyon kedvesek és segít?készek voltak, ingyen átszerelték a magnómat is az új kocsiba, ja és egy hét alatt elintézték az ügyintézést és már vihettem is a kocsit. Én pécsi vagyok, de a kaposvári szervizbe mentem mert a pécsi nagyon rossz.
Soha nem kellett szervizbe vinni egyiket se.
| Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
| Kényelem | (8) | Használati időtartam | 2 év |
| Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 0 |
| Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 10000 |
| Szerviztapasztalat | (10) | Átlagfogyasztás | 0 l |
| Előző autója? | Lanos | Következő autója? | Chevrolet-Kalos |
| Ennyire szerette | (10) | Megérte a pénzét? | nem |
| Verdikt | (8.6/10) | ||

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet
Alfi
Örömteli sz#rbanyúlás