Floridai Bajor!
Az USA-ban töltött 6-ik hónapban felmerült egy autó vásárlása, először Japánt akartam, de európai, manuális váltóst is nézegettem, így akadtam rá egy hirdetésben. A tulaj egy fiatal pár volt akiknek ez volt a 2-ik autójuk 318i full extra 4 el. ablak, el. napfénytető, digitklima, riasztós kp zár, tempomat stb.
2000$-ra tartották, de 1700-ért elhozatam.
Kellemes karakterisztikája van az 1.8-as motornak, nyomatékos, nem egy Hondás pörgős, de ha kell megy.
A floridai nap kiszívta a motorháztető festését azt 200$-ért nagyon szépen megcsinálták.
Nem tudom, hogy a kinti benzin, vagy a hosszú távok, de a 60L-es tankkal majdnem elmentem 1000km-ert, ez a manuális váltónak is köszönhető igaz tempomat meg 55-70MPH-nál (90-120km/h) a megengedett, meg iszonyú sok a hosszú egyenes, és hegyvidék sem volt arrafelé és a 400LE Dodge Chargeres rendőrök nagyon nem szeretik a gyorshajtást.
Érdekes, hogy több mint 300.000km-el adtam el de az új vevő örült, hogy alig van benne mérföld!
Kicsit mások a távok odaát, és az utak.... New Orleans felé Pensacola környékén olyan autópályán jártam (4-4 sáv) ami talán olyan volt, mint egy tükör szó szerint.
Az ülések nagyon kényelmesek voltak 1200km folyamatos vezetés után sem volt derék fájás, igaz nem is rázott szét az út, a futómű amerikásan puhára van hangolva, épp ezért itthon egy francia hangolását mondanám ilyennek, de a kint hosszú egyenesekhez pont jó volt.
Szóval a kisautó (az amik szerint ez egy kicsi városi kocsi:-) ) igen jól szolgált, meg hát kint nem is gond rendben tartani anyagilag, egy új gumi 195/60/R15 szereléssel együtt 70$.
Miután meghirdettem kb 1 nap alatt 50-en hívtak,és el is adtam 1500-ért egy öreg néger autókereskedőnek, aki nagyon boldog volt!
- Hátsó rendszemtábla világítás, ékszíj,klíma, index izzók. -
Auto-Parts Brunswick GA