A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet!

Autók » Audi » A4 (2000-2005)

A4 1.6 Business

Nyugalom szigete

Ez a modell csak pár jo dologban tér el a sima 1.6-tol. De ett?l sokat n? az esztétikai érzetünk.Szép fabetét, króm diszitések. Mint a többi, ez sem szedi fel az aszfaltot, gyorsulása csak akkor érezhet?, ha már amugy is gyorsan megyünk. 3500 fordulat felett kezd pörögni...De ezzel sok auto van igy. Nagyon szép, igényes, kényelmes, megbizhato kis auto.

- egyszer csak a m?szerfal bemondta az uncsit és ezzel a bels? világitás fele is. A P?rsche-Hungária volt oly korrekt, hogy a nem egész 2 éves auto m?sz.falát kicserélte 50%-os kedvezménnyel!!!! Jo, mi? aztán az alpjárati h?gomba ment el, hónapokig hordtam szervizekbe, mignem az ország legjobbja ránézésre megoldotta a problémát! Pár ezer ft. Na meg a jo kis Hungarise utviszonyoknak köszönhet? lengéscsill. csere hátul, 26 ezer, saját szerel?vel.

Porsche-Hungária M0 : Csak azért vittem, hogy a szervizkönyvem vezetve legyen, de a "gatyám rámászott". Itt egy sima szerviz /olajcsere, sz?r?k cserélye.../ 60 000ft. volt 2002-ben. Röhely! Kb.10 000ft az óradilyuk. Jo, mi?Senkinek sem ajánlom!!!

Aztán itt van az Én személyes szerel?m, a Ferenc a XVIII.ker-b?l! Kizárolag csak Audikat szerel igy érthet?, hogy ránézésre megállapitja a hibát, amit addig a többiek csak találgattak még a rendes Audi szervizben is!!! Nagyon korrekt, olcso /a fentiekhez képest/ , és nagyon megbizhato!!!!

Fenntartási költség (6) Évjárat 2000
Előző autója? 206 GX Következő autója? AUDI, MERCI
Verdikt (7.4/10)

Audi A4 2000 (2002 - 2005)

Ítéletek (74 db)

• Verdikt