Autók » Alfa Romeo » Gtv (1994-2005)

Gtv 3.0 V6 24V L

Büntet?autó, ráadásnak még szép is!!!

Még megvan és nem szándékom eladni. Ilyen a szerelem annak ellenére, hogy ez az autó egy igazi luxuskurva!!!

Reflektálva az el?z? ítéletekre:

m?szakilag megbízhatatlan - barom!

idegtép? a meghibásodási ráta - barom!

csak sík terepen indul - barom! (bár hegyen lakom és van amikor csak második indítózásra hajlandó megszólalni -borzalmas!!!! :)

hátra nem lehet beülni - ez egy kétszemélyes sportautó!!!

nem lehet bele pakolni - tény hogy nincs a csomagtartóban nagy hely, de 1hétre ketten (FÉRFI+N?!!!) csak el tudtunk menni nyaralni, úgyhogy az els? ülések mögött csak a kaja volt

Lényeg a lényeg a karban tartott sokszor 10éves GTV-kre sokan még mindíg azt hiszik, hogy három év körül vannak. A 3littyós motor elny?hetetlen, a túrósnál meg csak a turbóra kell vigyázni, az is örökké fog tartani.

Ha igazán érdekel sok száz ember véleménye az Alfákkal kapcsolatban: www.cuoresportivo.hu

- 1db h?téscs? szakadt ki (jav: 300Ft)

ismer?s szerel?

Fenntartási költség (7) Évjárat 1998
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 42000
Előző autója? 156 1.6TS Következő autója? Alfa (de lehet az Olasz csodák bármelyike)
Verdikt (7.4/10)

Alfa Romeo Gtv 1994