Olasz szépség
Az autót hosszú keresgélés után 9 hónapja vettem 2 évesen.Ennyi idő és kb. 20000km után a következők a tapasztalataim.
Előnyei:nagyon szép forma,gyönyörű belső design,jó minőségű anyagok,sportos mégis elegáns,fogyasztása vegyes használatban klimával max 6liter(!),menetteljesitménye chip tuninggal brutál (KB:210LE),nagyon jól gyorsul és hihetetlenül nyomatékos,autómata váltóval nagyon jó lehet.A fékek satuk , kormány nagyon közvetlen megszokást igényel.A futómű preciz de a rossz utakra nem való pl:BP. hamar tönkre megy.
Hátrányai,hibái:érthetetlen,hogy a kormány miért nincs a vezető üléssel szemben középen, kényelmetlen és az ülés is ferdére van kiülve miatta.A padlólemez a gázpedálnál balra lejt ez hosszú távon kényelmetlen.Nagyon nagy a fordulókör,az ülésfűtés hatástalan,a gyári rádió nagyon gyengén szól,nincs fogantyú a csomagtartón,a szellőzés saját életet él,össze vissza állitja a levegő mennyiségét és irányát.A hátsó támla nem dönthető.
Sok hibája ellenére nagyon szerethető,jó autó,átlag feletti menetteljesitménnyel,csak ajánlani tudom.
- két oldali alsó-felső lengőkar,xenon trafó és izzó,rádió,hátsó stabilizátor,kormánymű felújitás(65000km),kopó alkatrészek,kuplung nem emel ki rendesen 80000km,
Alfa-Kontakt Zsámbék,
Olasz Autók Háza Budaőrs