Autók » Alfa Romeo » 146 (1994-2001)

146 1.8ts

146-digó mozdony

három éve,elhatároztam,nekem valami dögös verda kell,de csakis alfa jöhetett szóba,ezt halván,páran leakartak beszélni róla"olasz autó,ennyi,meg annyi bajod lessz vele"nos nemtudtak lebeszélni,és megvettem első Alfámat,egy 1.8ts,140LE,elég hamar egymásra találtunk,ezüst meteál,teli mindennel ami kell egy autóba,az auto olaszból behozott volt,megkímélt,bár apróbb hibák azért voltak rajta,pici sérülés a fényezésen,egy pici égetés az üléskárpiton,ennyi.Nos három éve használom az autót,megvagyok elégedve vele,nem hagyott cselben még soha,pedig nem nagypapássan vezetek,szal nincsen ellustulva a vas,bár hozzáteszem,nem moslék olajat,hanem a gyár álltal előírtat teszem bele,ami nem olcsó,de ez van...szal szerintem jó autó,dinamikussan lehet gyorsulni vele,zabálja a kanyarokat,jók a fékek,mikellehet még a fiatalságnak,há ez a vezetésiélmény,és a csajoknak is bejön.A gyenge potja ként a futóművet említeném,mivel elég kemény,rossz úton rázós,és sajna hazánkban csak szinte az van,igy bekell ruháznunk,2évente lengőkar cserébe,ami úgy25e-be kerül,de szerintem ennyit min bármien aútóra rá kell költeni,ami még nem igazán tetszik,az apró kesztyütartó,szinte semmire való,apró ajtó zsebek amibe nem áll meg semmi,szinte semmi rakodó rekesz nincsen,de hát ez nem épp családiautó,a biztos,ennek ellenére a csomagtartója tágas,és bővithető is.Én ajállani tuom,olcsón hozzá lehet jutni,és egy jó auitót kapsz a pénzedér,amire még három év után is visszanézel a TESCO-parkolóba,hogy gyönyörködj benne.....:-)))))

- alsó lengőkar csere,mindkettő aszokásos,szíjjak,szűrők,olaj,fékbetétek összes

maszek

Fenntartási költség (9) Évjárat 1998
Előző autója? BMW320I Következő autója? ALFA156
Verdikt (7.7/10)

Alfa Romeo 146 1994 (1999 - 2001)