Imadnivalo
Sziasztok! 10 ev,100000 Km.! Mondhatom? 3 turadoboz,plusz spoijler-ha nem ment 130-at,mar csereltem a hengert! A 110-es utazot lazan tartotta... Bombolt a zene,4 hangszoro,r.magno... Azt hittem,soha nem adom el-de jott a valas... SOHA JOBB MOTOROM NEM VOLT! Pedig gyujto voltam,s egyszerre 13 db volt-marmint kulonbozo tipusu motor. SZERETTEM. IMADTAM. Egyszeruen nem romlott el. Keves karbantartast igenyel- olajcsere periodus fontos,a valtoban 13 eves koraban tort el a visszahuzorugo,egyebkent semmi...a valtoval. Fotengelycsapagyaket csereltem SKF-re,nem birt elromlani a motorban semmi.... Uj lanc 10 evet birt,s nem szakadt... Pedig kapott,sokszor piasan a motoros talikon...Csak azert tizet,mert eladtam-170000 Ft-ert 2004-ben-panasz nem volt! Az atlagfogyasztas 5,5 l. ez alatt nem hiszek el senkinek semmit. A kornyeken minden ismerosomnek en javitottam az MZ-jet,ittam is eleg hala-sort.. Ha tehetnem,visszavennem. Olyan szerelot keressetek,aki a 135-ot ki tudja hozni a motorotokbol,de ez gyari kipufogo nelkul nem fog sikerulni! A rezot felejtsetek el!!! Magas fogyasztas-max 115 vegsebesseg-pfuj... Egy titok; a gyari nyomas alatt beallititt karbi lavegoszabalyzo csavart 6,5 fordulatra kicsavarni! NEM 1.5!!!!! Jo motorozast,balesetmentest! P.P.Peti
- Elso feklampa kapcsolo. Surun,mert csak kisipari kaphato... Elso fek munkaheger szimmering,amig nem bontottam gyarit.. Feszszabajzo csere 1 db.
Magam javitottam.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1980 |