Megbízhatatlan aszfaltbetyár
Imádtam, de b+ 2500km alatt ennyi hiba????? Persze biztos én nem tartottam karban eléggé, de én nem azért veszem a motort, hogy szereljem hanem azért, hogy motorzzak vele. Futómű kitünő, kényelem kriminális, teljesítmény nem rossz, városban nagyon zsíros, és szerintem jól is néz ki. Féket gumit zabálja (ezzel a géppel nem nagyon lehet óvatosan/lassan közlekedni) Csak az vegye meg aki hajlandó sokat törődni vele.
- Kis hibák:
- A hátsó izzó hetente.
- Kipufogó Y-csöve 2x, ez rögtön égetett egy lyukat a sárvédőbe is.
- Km-óra spirál.
- A generátort tartó csavar kiesett a helyéről.
- Nagy hibák:
- Ülést tartó váz két helyen eltört (állítólag az én hibám volt, de azért megcsinálták gariba)
- Olajevés atom módon. Persze visszajelző, vagy figyelőablak nem volt rajta, mondjuk benne van a használati utasításban, hogy minden indulás előtt meg kell nézni, és ez meg is szívlelendő: 1l/1000km olajfogyasztás a 2,1l-ből. Ráadásul elég kényelmetlen megnézni a szintet. (Bemelegítés, leállítás, motor vízszintes, kupak kicsavar (nem könnyű), olajszint ellenőriz, és már mehetsz is. Szerintem ezt csinálja az, akinek 2 anyja van.)
Zsembery - Sokáig tart a javítás, nem olcsók és szerintem nem is túl alaposak, én nem ajánlom őket. Minden garanciális problémánál szaroztak. (A második Y-cső törésnél, miután bevalotta a szervizes, hogy ez típushiba, még ellenőrizte, hogy nem-e buktam a géppel.) A garanciális javításoknál is gyakran sokat kellett várni az alkatrészre.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2006 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |