Motorok » Keeway » Focus 2006 (49)

Focus 2006 (49)

Olcsó húsnak...

Nagyon tetszik a design, kulturált, csendes a motorja. Így fojtással kicsit gyengécske, majd 1000 kilométernél levetetem. Most még a járatást csinálom.
Az ülés pozíció nagyon kényelmes, a vibrációt kicsit jobban tompíthatták volna. (Piaggio robogós tapasztalataim vannak)
A telók nagyon eltaláltak. Használom föld úton is, és sokkal kényelmesebb mint az eddig használt robogók. Ez nagyon tetszik benne.
Tetszik a távirányítós indítás, a riasztó. A sisaktartó mérete, nekem elegendő, a hátsó doboz mérete kicsit lehetne nagyobb, hogy egy bukósisak beleférjen.
Ami a formáját tekintve nem tetszik: gagyi műanyag kapcsolók és tükrök. Az órák nagyon eltaláltak, a megvilágításuk i9gényes, kár hogy pontatlan az üzemanyagjelző.
Összességében meg vagyok vele elégedve, remélem ilyen elégedett leszek 10000 km-nél is.

- Akkumulátor

Bicskén vettem, most viszem akksi cserére, eddig szerencsére nem kellett vinnem. A 9-es osztályzat megelőlegezett bizalom.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.2/10)

Keeway