A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Motorok » Keeway » Arn 2006 (49)

Arn 2006 (49) 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Kedvencem, Piroska!

Szöveges ítélet

2007.01.29. óta birtokolom a Keeway ARN 125-ös tipust, melyet 0km-eresen vettem Mislolcon.A lényeg, hogy én minden munkanap használom, mert ezzel járok melózni, így napi 30km-ert beleteszek legalább, nem számolva a hétvégi motorozásokat.
Az első 1000km alatt csak 50-60km/h sebességgel mentem, mert éreztem ahogy kopnak össze az alkatrészek. Ezt az első 1000km -ert alig bírtam ki, mert már úgy meghúzattam volna (amúgy meg is huzattam néhágyszor 90km/-ig, de erre szükség is van). Ezalatt Metrós benzint tankoltam bele. Egyetlen problémája volt az első szervíz útán: Szerintem azért dugult el a karburátor, mert OMW-és benzint tankoltam bele, ugyanis addig nem volt vele baj. Először OMW Carrera 100 -ast tankoltam bele, mert azt mondták azzal megszünik a motor csörgése - amúgy meg is szünt az a pici csörgés - de nem éreztem azt, hogy jobban menne és ráadásul melóból elindúlva hazafelé 300m útán lefulladt és nem tudtam beindítani. Visszatoltam a melóhelyra és másnap reggel pedig beindúlt. Rátankoltam Metrós benzint azzal ment 100km-ert még. Majd gondoltam kipróbálom az OMW Carrera 95 -öst, de ezután pár kilométerrel később megint leállt és eggyáltalán nem indúlt be. Jőtt a szervíz! Eldugult a karburátor! Azóta semmi baja sincsen (lekopogom:kop, kop kop!). Megint visszatértem a Metrós benzinhez és jól is ment. Pont most próbáltam ki a Shell Euro 95 -öst és csodák csodájára sokkal jobban ment még 90km/h -nál is volt benne kraft erős szembeszélnél. Kiváncsi leszek így a fogyasztásra!? Eddigi tapasztalataim szerint átlagos fogyasztása (város + vidéki) kb 3-3,8L/120km. Ugyanis és 70- 90km/h közötti átlagsebességgel közlekedem. Tehát a motor csendes, pöccre indúl még hidegben is, a gumin én is érzem, hogy nem igazán tapad nedves úton. Erre van egy sztorim éppen 3-5km/h -val mentem bele egy 90 fokos kanyarba (balra kanyarodás) és kicsit nedves volt akanyar (de csak a kanyar). Épp mikor kanyarodnék jön egy kocsi én elsőfék behúz, de gyengén az ABS ezt lereagálta és én dobtam a motort. Az emberek csak néztek és szerencsére a kanyarodó kocsi sem ment át rajtam. Viszont a tanulság ebből a sztoriból az hogy mig nem történt meg ez az esés addig féltem, hogy elesem vele, most már nem félek vele még kanyarodni sem! :) Nekem tetszik, hogy van hozzá doboz, mert belefér a kondis cuccom és még az ülésbe is tudok pakolni kajcsit. Eddig nem hagyott ott sehol! Ráadásul városban én vagyok az úr mert a kocsik nem tolnak le az útról. Viszont autóval utazva nem veszem észre hogy 80km/h-val megyek, mert visz a forgalom, de motorral menvén kicsit húzós a 80km/h, főleg kocsik között!

Hibalista

- Egyedül a karburátort kellet tisztíttatni, mert eldugult! Ingyenes volt!

Ide hordtam szervizbe

Miskolc, Keeway Kft., Vörösmarty u. 74.

Értékelése: 5

Képek a motoromról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Kényelem (8) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 2660
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 3 l
Előző motorja? Következő motorja?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (8.4/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Keeway

További ítéletek (181 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.