Kedves öregúr
Faterom vette újonnan. Pár év problémamentes használat után (kb.:10000 km), beállította a garázsba és passz. Ő sem tudta megmagyarázni,hogy miért! Na én ,miután meglett a jogsim,elöszedtem! Az előtte lévő motorom után ,ami egy riga volt, "Ő" egyenesen szárnyalt.Nagyon jó volt vele menni.Csak egyszer hagyott az út szélén,de ott is én voltam a hülye,mert csak az akksi egyik szálja szakadt el. Csak arra emlékszem, hogy az akkori 60 kg-os testsúlyommal nem volt túl nagy öröm eltolni a következő faluig! 2 év és kb.:3000 km használat után elkerültem a családi fészekből a motor visszakerült a garázsba.(10 évre)! Három évvel ezelött ismét előbányásztam a sufniból. Hibátlan fényezés, a gyári krómozás kis tisztogatás után gyönyörű lett. Sajnos nem volt benne benzin, ezért jó rozsdás lett a tank belülről. Na azt kipucolni nem egy leányálom. Én öntöttem abba mindent valahogy mégsem volt az igazi. A legjobb megoldásnak az bizonyult,hogy egy láncdarabot tettem bele és ráztam mint majom a banánfát. Igaz ez meg fárasztó elfoglaltság, ezért begépiesítettem: belekötöttem a betonkeverőbe! Na ez meghozta a várva várt megoldást! Vettem egy új akksit. Jó pár rugdosás után elindult, füstölt a bal kipuforó mint az ördög. Fötengelyszimering csere után ez is megszünt. Új hátsógumi is került rá(valami koreai),és elvittem műszakira.Csont nélkül átment. Azóta napi használatban van, minden nagyobb probléma nélkül. Néha gyújtásállitás, de ezzel együtt kell élni. Pár perc az egész és mehet tovább a gép. Egy baj van,hogy kinőttem. Nem elég a teljesítmény, egyfolytában nyélgázon megyek.110-120km/h. Sajnálom! Igaz az új gép(Zx9R) egy kicsit keményebb, de azért nosztalgiából rá szoktam ülni és amúgy öregúrasan leveretek vele a balcsira!
- főtengelyszímering, akksi
magam szereltem