A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Motorok » Jawa » Babetta 1972 (49)

Babetta 1972 (49) 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Szöveges ítélet

2010-ben vettük 20000 forintért . Pöcc-röff volt, első rúgásra indult , nem is kellett tekerni. Kicsit koszos volt de miután lemostuk leesett az állunk, mintha a szalonból jött volna ki. Akitől vettük annak egy munkájáért fizettek a motorral, ő kétszer használta mert vett egy robogót. A motor kapott egy eredeti gyári üléshuzatot és egy hátsó kosarat mindkettő Szlovákiából hoztuk . A motor elég nekem az első motorom volt . Segédmotor jogsi előtt használtam csak rövid ideig, ahogy a kilométeróraállásból látszik. Csak a faluba használtam. Észak lakunk fent, úgyhogy elég dimbes-dombos helyek vannak. A babetta 70-80kilós embereknek optimális , én 110 kg voltam ,úgyhogy mindenki várta , hogy mikor hal meg alattam a kis Babetta. Mindenkit ki kellett ábrándítanom , mert a motor röhögve vitt engem amerre irányítottam, ja és nem kíméltem. 40-es utazót még egy ekkor marhával is birta. Volt hogy 10kg cukrot vittem vele ,de akkor sem volt semmi. A teljesítmény akkor bőven elég volt nekem mint kezdő motorosnak,igaz most már kevés de azóta 6 év telt el. Jelenleg édesanyám ésnagybátyám használja , és még mindig jön-megy . Jelenleg 20700 kilométer van benne. A motor nagyon egyszerű és könnyen szerelhető. Alkatrész bőven akad. A megbízhatósága viszont piszkosul jól . Soha sehol sem hagyott ott. Igaz csak lokálisan használtam , de egy 30 kilométeres túra meg se kottyan neki. Én azt mondom ,hogy valaki kezdő motornak akar ilyet annak bátran ajánlom. A 207-es és a210-es is egyaránt jó. Időközben sikerült egy 207-eshez is hozzájutnom. Az eléggé le van lakva ,külsőre de meg fogom csinálni , ja és nem mellesleg az simán odaver a 210-es Babettának. A kevés negatívum közül csak azt tudom említeni ,hogy a váltó elég későn kapcsol fel, de ez valószínűleg annak az eredménye ,hogy a Csehszlovák Elvtársak nem egy 110kilós marhára tervezték :) , ezt leszámítva semmi gond nincs és ha egy szerető gazdája van jó eséllyel nem is lesz.

Hibalista

- Lánc 2x
- A jobb pedál letört 1x
- Szivatócsere 1x

Ide hordtam szervizbe

Otthoni szaktekintély

Értékelése: 8

Képek a motoromról

Fenntartási költség (10) Évjárat 1991
Kényelem (3) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (2) Km vásárláskor 13700
Megbízhatóság (9) Vezetett km 1500
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás l
Előző motorja? Következő motorja? S51b
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.0/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Jawa

További ítéletek (117 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.