Motorok » Jawa » 350 1985 (344)

350 1985 (344)

Az első szerelem

Ez volt az első nagymotorom, az unakatesómtól kunyeráltam ki aki már évek óta nem használta.
Nem mondom, hogy azért a pénzért nem kaptam volna egy jó ETZ-t, de nekem a Jawa jobban tetszik és kész. Sokat használtam és nagyon szerettem, szívató fel és már indult is, nem volt hely ahová ne vitt volna el. Sokan írták, hogy milyen sokat fogyaszt, ahogy a képek alapján láttam, nekik még az egyel régebbi (általában narancsvörös) típus van. Bátyámnak volt egy és az tényleg sokat evett, én ha húztam sem kellett neki 5-nél több. Olyanoknak ajánlom akik imádják szerelgetni a gépet, nem várnak tőle tőle túl sokat és nem félnek egy kis éjszakai, országútmelletti gyújtásállítástól sem. Mivel az alkatrészek olcsók hozzá, rendszeresen karban tudtam tartani, így nem is volt vele semmi baj. Imádtam ennyi.

- Gázbowden, feszültségszabályozó, kontroll lámpák.

Én magam, ill. apósom.

Fenntartási költség (1) Évjárat 1990
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (5.3/10)

Jawa