a kis fekete retro
miután néhány változtatást eszközöltem a gépen , igen jól motorozható lett. kifejezetten szerettem vele motorozni. (kormányhoz közbetét lett berakva, hogy ne keljen nyújtózkodni, közép sztender-oldal sztender, át szab-felemel, lábtartóknak nagyobb felhajlást biztosítottam, kipufogó lecserél-felemel, csomagtartó ráhekkel, megmaradt BMW-s doboz felhasznál. kb. ennyi. így már egész pazarul lehetett vele haladni, döntögeteni. igaz nem volt 1 lóerőbajnok, de nem is azért lett véve. azért került hozzám, mert igen jó árban kaptam meg 0 km-esen, miután lenullázott 1 vaksi némber a BMW-mel. a B-mös ment a levesbe. én nagyjából 1-ben maradtam. (JAWÁban pedig u.a. a blokk van mint a kis B-mösben, csak más a karbi)
- szívóflajsni eldurrant, tele folyt benyóval a dugattyú ház, a km óra keréknél rögzített része gyárilag igen mórickás, meg kellett hekkelni, több apró kis probléma is adódot, igaz mind + lett oldva.
újpest. Kisfaludy u.(szakszervíz). igen tré csapat. bármelyik vidéki sufnyituningos fészer külömb lehet az adot márkaszervíztől.
a "szakemberek" pedig nagy arcúak, ködösítenek, iszonyú drágák, és nem utolsó sorban igénytelenek.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2004 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |