2010-ben vettük 20000 forintért . Pöcc-röff volt, első rúgásra indult , nem is kellett tekerni. Kicsit koszos volt de miután lemostuk leesett az állunk, mintha a szalonból jött volna ki. Akitől vettük annak egy munkájáért fizettek a motorral, ő kétszer használta mert vett egy robogót. A motor kapott egy eredeti gyári üléshuzatot és egy hátsó kosarat mindkettő Szlovákiából hoztuk . A motor elég nekem az első motorom volt . Segédmotor jogsi előtt használtam csak rövid ideig, ahogy a kilométeróraállásból látszik. Csak a faluba használtam. Észak lakunk fent, úgyhogy elég dimbes-dombos helyek vannak. A babetta 70-80kilós embereknek optimális , én 110 kg voltam ,úgyhogy mindenki várta , hogy mikor hal meg alattam a kis Babetta. Mindenkit ki kellett ábrándítanom , mert a motor röhögve vitt engem amerre irányítottam, ja és nem kíméltem. 40-es utazót még egy ekkor marhával is birta. Volt hogy 10kg cukrot vittem vele ,de akkor sem volt semmi. A teljesítmény akkor bőven elég volt nekem mint kezdő motorosnak,igaz most már kevés de azóta 6 év telt el. Jelenleg édesanyám ésnagybátyám használja , és még mindig jön-megy . Jelenleg 20700 kilométer van benne. A motor nagyon egyszerű és könnyen szerelhető. Alkatrész bőven akad. A megbízhatósága viszont piszkosul jól . Soha sehol sem hagyott ott. Igaz csak lokálisan használtam , de egy 30 kilométeres túra meg se kottyan neki. Én azt mondom ,hogy valaki kezdő motornak akar ilyet annak bátran ajánlom. A 207-es és a210-es is egyaránt jó. Időközben sikerült egy 207-eshez is hozzájutnom. Az eléggé le van lakva ,külsőre de meg fogom csinálni , ja és nem mellesleg az simán odaver a 210-es Babettának. A kevés negatívum közül csak azt tudom említeni ,hogy a váltó elég későn kapcsol fel, de ez valószínűleg annak az eredménye ,hogy a Csehszlovák Elvtársak nem egy 110kilós marhára tervezték :) , ezt leszámítva semmi gond nincs és ha egy szerető gazdája van jó eséllyel nem is lesz.
- Lánc 2x
- A jobb pedál letört 1x