Zabigyerek
Magával a mocival nincs semmi problémám. Csak a szolgáltatásokkal
Kezdődött az assistance-val 10óra helyett 15.45re ért az autó hozzám.Másnap felhívtak az assistancetól hogy megvagyok e elégedve a szolgáltatással és csodálkoztak azon hogy 2alá osztályoztam ezt az egészet.Ja ez az egész mind azért volt mert egy idíóta megállt előttem indokolatlanul mert rendőr autót látot a gyorsítosávban, én meg nem tudtam megállni és telibe vertem.Aztán a központban mondták 2 hét és már viheted is a vasat.Minden hétfőn felhívtam őket hogy mizu a válasz majd jövőhéten kész lesz mert nem jött meg az alkatrész,meg betegség meg tudom is én.A mai napig nincs kész a moci, ma is hétfő van ébredés után első dolgom volt hogy hívjam a szervízt a válasz holnap kész lesz majd ők hívnak.Ezt tudjátok már hányszor hallottam megszámolni sem tudom. EZ EGYSZERÜEN NEVETSÉGES! Volt olyan hétközben betévedtem a Yamaha Motor Hungari-ához nem hazudok 20percet keresték a motoromat mert gőzük nem volt arrol hogy hova tette a szerelő, én is kerestem velük.Kérdésemre hogy így elégnehéz dolgozni rajta nem, hogy ha még nem is találjátok, erre a válasz egy szerelőtől nem indul be és mondtam neki hogy ez csak a hatodik héten derül ki? Én ezt nagyon nem értem. Nem kell nekik a pénzem vagy én nem is tudom de ennyi idő alatt én magam is megcsináltam volna.Egyedül a garancia miatt vittem a központba na jó meg közelebb is van hozzám.De utólag belegondolva vidéki szervízzel sokkal jobban jártam volna.Volt olyan szitu hogy betévedtem a szervízbe, mit látok motorom sehol, és minden szerelő a rendőr motorokat csinálja mert hogy átadás van mint utólag megtudttam.Na most akkor kérdem én azokat nem a mi pénzünk ből veszik és csinálják(adónkból) és fontosabb mint az enyém amiért kökemény forintokat fizetek.
- balestes moci javítási költség kb 250000Ft
Yamaha Motor Hungaria KFT. MAGYARORSZÁGI KÖZPONT
NA IDE NE VIGYE SENKI A VASAT,CSUPÁN CSAK 3HÓNAPIG SZERVÍZELTÉK A 2 HETES MEGBESZÉLT ÍDŐ HELYETT
Yamaha Surman,Dabas
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |