Motorok » Yamaha » YBR125 (124 cm3)

YBR125 (124 cm3)

Ybrahim

Ez egy elnyúzhatatlan igásló, ha rendszeresen karban van tartva akkor a világból kimegy. Olcsó az alkatrész, ebay-ről szinte mindent be tudtam szerezni hozzá ami kellett. Estem vele, összetört az első lámpa, amit egy ETZ 250-es lámpával helyettesítettem, mert az volt otthon és egy az egyben passzol rá. H4-es halogén izzóval nappallá varázsolja az éjszakát. A motorja egyszer sem hagyott cserben, a hátsó kerékben a csapágy adta meg magát, de akkor már bőven 60 ezer km felett volt és valószínűleg még a gyári volt benne. Nem egy erőmű, de munkába ingázáshoz tökéletes. 80-90 Km/h az utazó sebessége, de bőven elég is. Ha a kormány kicsit vibrál amitől elzsibbad a kezed, akkor nagy eséllyel lassan cserélni kell a láncot, nálam legalábbis ez jelezte. Csak ajánlani tudom.

- Nyolc évig használtam Ybrahimot, ezalatt kb hatszor cseréltem rajta láncot fogaskerekekkel, pár garnitúra gumi, fékek, persze olajcsere minden 5000 km után, hátsó kerék csapágy, gyertya, semmi komoly.

Leginkább magam javítottam.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2008
Előző motorja? Tuareg Wind 125 Következő motorja?
Verdikt (9.1/10)

Yamaha