Motorok » Yamaha » Yp 250 Majesty 1995 (250)

Yp 250 Majesty 1995 (250)

Tuti

Semmi rosszat nem tudok mondani.

- Álltalában nem várom meg mig elromlik egy alkatrész,mivel sajáz magam szervizelem igy minden ami kopik időben cserélem.Egyébként a motorban 95000 km van ,és még bontatlan.Szerintem a lényeg hogy időben olaj csere,jó minőségű 20w50.Cserélt alkatrészek :görgők 10000-ként,nem várom meg mig ellaposodik,mert akkor jobban koptatja a variátor házat.Szijat 20-30000 között, a variátor tárcsát most fogom cserélni 95000-nél. Kerékcsapágy /első/30000-nél hátsó szintén. A fékekre sincs panaszom az elsőt 40000-nél ,mig a hátsót /dob/70000-nél kellett cserélnem.De azt elkell mondanom hogy ezt a futásteljesitményt normális űzemmóddal, és az időben elkövetett állandó , preciz szervizeléssel.A nagy turáim alkalmával is hibátlanul teljesitett/egyedűl,németország ,ukrajna ,erdély,szlovákia ,hovátország stb.és volt amikor hosszu turák közben olajat cseréltem. /megj.1975 óta huzom a gázt/

Saját magam ,ha kell bárkinek segitek./30/9689828/

Én

Fenntartási költség (10) Évjárat 1996
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (8.8/10)

Yamaha