Motorok » Yamaha » Tricker 2006 (249)

Tricker 2006 (249)

Terepre országutra

Kb két éve fel vetettem szüleimnek ,hogy jó az aerox de már kibohóckodtam magam. Valami komolyabb kéne valami motor szerübb és ki kéne egészíteni a spórolt pénzem meg az aerox árát. Először nem nagyon tetszett nekik az ötlet de aztán mondták legyen, csak keresekk valami árban és tudásban is hozzám valót. Én egyből megtaláltam a drz-t használtan ezer pár száz kilométerrel. De mikor meglátták mondták hogy felejtsem el ha már adnak bele lóvét akkor már legyen valami formája és tovább mentünk egy yamaha kereskedésbe. Ott igazából nem volt semmi a jogsimhoz való csak a tricker. Mivel mindenképpen valami enduro szerűt akartam és nem 125-öst. Innentől nekem mindegy volt. 2006 decemberébe el is hoztuk. Szerencsére enyhe tél volt és a szezon elején már vittem is az első olajcserére. Haza felé akkor lássuk a 120-as utazót amit ígértek hát a 120 már a végsebesség (nem is értem hogyan hihettem el a szalonba). Most már nem is bánom ,mert 110 fölött szitál a kormány. Az egyes nagyon rövid még kettesből is kis csúsztatással kényelmesen elindul. De mondjuk vmi triál közeli motornak mondták. Abban meg legyen rövid az egyes. Ami nagyon tetszik az a széles kormány és a 130 kiló. Városba két személlyel se fárasztó a kocsik közt araszolni és a padkán se kell félni hogy leér az alja. A gyári gumik amilyen bütykösnek látszanak annyira csúsznak vizes földúton. De száraz aszfalton és földúton királyak. Ha meg van a sebesség és az aszfalt is jó akkor lehet lábtartóig dönteni.Csak az első fékkel kell vigyázni, mert az nem túl harapós . A hatótáv 130-150km ez jobb kéz függő. A tank csak 6 liter szal nem túrázni való lenne, még az ülés is szűk de egyedül minden gond nélkül megkerülöm a balcsit. Összességében kicsit drága volt de nem egy tömeg motor és az alapokat meglehet tanulni.

- telo szimering 2 db

bajnokhoz egyszer

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (5.4/10)

Yamaha