Terepre fel !
A gépről :
A motor japán kiadású 70cm3 es . Váltója 4 sebességes , áttétel 12 / 50 . Végsebessége 65-70 km/h , az 1 ill . 2 sebesség inkább terepre van , harmadikban kezd el gyorsulni . Kellemes dolog , hogy városban és azon kívül mindenfelé elmegy , de határban , mezőn is gondtalanul használható . A nagy hegyeket nem nagyon szereti , inkább erőlködik és hányja a füstöt . Súlyelosztása jól el van találva , "kismotor" kategóriához képest eléggé termetes , volt hogy 125 nek is nézték . Váza erős és masszív , teleszkópjai jók de hajlamosak megadni magukat , ami fekete levesként éri az embert . A motor imádja az olajat , a teleszkópok is rendszeresen igénylik , a hajtómű és váltó is . Fogyasztása úton tűrhető 5L , de egy kétütemű kisköbcentisnek , ami nincs kihegyezve , szerintem 4L ből el kellene menni . Terepen nagyon eszik , volt hogy 70 km en 8 litert befalt. Az olajat nagyon zabálta , 1:50 es keverékkel is úgy füstölt , mint a simson az 1:20 al .
Végeredményben jó választás , ha városban akarsz szaladozni , munkába járni vagy csak kilátogatni a természetbe .
- Visszahuzorugo , Váltóbol és hajtoműből elfogyott az olaj de észrevettem idejében még.
Itthon van javítva
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1986 |