Széria kaszkadőr
A motor 50-esként csak egy átlag robogó. Pont, mint egy BWS, vagy egy Jog, hiszen ez is MINARELLI blokkos, (Aprilia amico, SR egyes típusai is ezzel a blokkal vannak szerelve.)
Ha szériarobogót szeretnél: akkor azért válaszd ezt mert egyedi megjelenésű jellegzetes robogó, amiből kevés fut. Futóműve kimagasló a robogók közt, sőt talán a legjobb, viszont rövid tengelytávja kis súlya miatt mégis pattogós. Ne számíts túl sok extrára ez nem az a motor!
Még a sisaktartót is kispórolták belőle, viszont a hetvenegynéhány kilós súly előny egy sr, vagy runner 90 kg súlyához képest.
Ha tuningolni szeretnél: Amint a motorját kicsit átépíted, megtudod mire jött létre ez a kismotor. A menetteljesítményét tekintve az én példányom (70 henger, 21 karbi, malossi variátor stb.) 90 körül megy (opel astra G mérte), e tempót egyenletes lendületes húzással éri el. Ezzel a gyorsulással bármelyik 1.1-es tuningswiftes apukát megeszem 60-ig. (1.3 már ellenfél, de úgyis elalszik a lámpánál + váltania is kell). A fék és a futómű simán kiszolgálja ezt a menetteljesítményt, és csak eszed a kanyarokat, olyan könnyű megdönteni a kicsikét. Egykerekezni 50-60 körül szeretek.
Van kényelmesebb, gyorsabb, és fejlettebb vízhűtéses, de ennyire élvezetes, mutatványos robogó nincs.
www.slider.extra.hu
- Fékbetét Malossi - 2500,