Szerethető
Félve vásároltam meg, kicsit kicsinek találtam, és ahogy beszélgettem másokkal szintén nem ajánlották, mert szerintük 2-esbe lehet csak Lillafüred felé közlekedni vele!
Ez egy Nagy BAROMSÁG!
Természetesen nem kell egy 100 Le-s masinát várni ennyi pénzért. Viszont ahhoz képest, hogy 250 ccm-es ha egymagam motorozok 4-nél csak azért kell esetleg lentebb váltanom, mert mégsem ildomos 30-al kanyart venni Negyedikben.
Hegyek közt simán lehet vele lépést tartani nagy gépekkel ha csak magad motorozol. Inkább a nyílt, sík terepen van hamar vége 110-120 km/h.
2 személlyel meglepően jól teljesít, pedig nagy buktát vártam... 2 emberrel (kb: 160-170 kg) tökéletesen megküzd. Ilyenkor már nagy gyorsulásokról szó sincs, de ha ügyesen előrelátóan motorozunk akkor sok mindent ki lehet kompenzálni. Két személlyel a végsebesség kb. 100-110 km/h-ra csökken.
Fogyasztása Brutálisan alacsony! 1 Fővel max 3 liter ha nem ész nélkül űzzük, de lehet belőle akár 2,7 is kicsalni. 2 Fővel szintén meglepetést okozott, mert kb. 3,5 liter a plafonja.
Fenntartási költsége nagyon jó kb 6-7000 az éves bizti, és 5500 Ft a teljesítményadó.
Ha pedig odafigyelünk rá és rendszeresen elvisszük egy jó szerelőhöz akkor biztos nem hagy az útszélén. Szó szerint csak tankolni kell!
Teljesítményre visszatérve:
Abádszalók és Kisköre közt jött utánam egy Harley, a hídnál mellém állt, majd megkérdezte hány köbcentis, mert venne a fiának, és hogy ez lenne-e az 535?
Mondtam neki: Nem!
Mire Ő: Akkor nagyobb?!
Mosolyogtam és elárultam mekkora...
- Semmi!
Édes Endre Andornaktálya