Motorok » Yamaha » Bt1100 2006 (1063)

Bt1100 2006 (1063)

Szép és megbízható V2-es

Szép motor és beleszerettem! Szélvédelme csak a GIVI típusra gyártott kitűnő szélvédőjével ér 8 pontot,mert a gyári csak a km órát védi. Teljesítménye csak 65 "paci", de szerintem elég. 5,5 sec alatt gyorsul 100-ra és 180 km/ó a vége. Túrázáshoz 50 l-es felső dobozzal megfelelő. A felsorolt hibái ellenére kitűnő motor. Városi közlekedésre nem ideális a súlya miatt, országúton nagyon jó. A
nyereg elfogadható, spanyol túrán 10 nap alatt 6000 km-t kibírtam!

- A kardán fogaskerékház levegőzőjénél olajfolyás, szervíz garanciában cserélte a levegőző csövet. A hengerfejbe menő olajvezeték felső végénél 4-5 ezer km-enként csavarlazulást és olajszivárgást okozott a rezonancia. Én javítottam, a leggyengébb Loktyt-el raktam össze, azóta hibátlan. 22000 km-nél önindító szabadonfutó hiba, amit a szervíz szavatosság keretében díjmentesen cserélt.

Yamaha Budaörsi úti szervíz

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.7/10)

Yamaha