Motorok » Yamaha » Xtz 750 Super Ténéré 1989 (749)

Xtz 750 Super Ténéré 1989 (749)

Super Tenere a motor!!

Sziasztok!
Már ötödik éve birtokolok egy super tehenet, nagyon meg vagyok elégedve vele.
Szándékosan ezt a modellt kerestem,mert fiatalkori álmom volt,de akkor nem tudtam hozzájutni.
Az igazság az hogy családos emberként már jóval kevesebbet tudok mocizni, de éppen ezért ez egyfajta jutalom nekem, ha elmegyek vele egy kisebb, vagy akár többnapos túrát.
Ez még motorból van,persze a mai gépekhez képest fejletlenebb a futóműve,fékje,de az érzés akkor is páratlan!
Túrázásnál nekem egy picit kevés a szélvédelme, és 300 km után már elgémberedek az üléseben, más negatívumról nem tudok!

- 5 éve összesen egy db gázbowden szakadt el,az csak a hordó forrasztásnál engedett el.
- Szívatóval hazamenetem, na ezt csináld meg egy mai géppel!!!

Régóta vallom, hogy ha jót akarsz akkor vagy magad, vagy pedig jó szakemberhez vidd a motorodat,mert a szakszervizekben olcsó hülyéket alkalmaznak (tisztelet a ritka kivételnek) és jó drágán még el is baltázzák a gépet.
Egy ilyen motor birtoklásánál jobb hogyha valamennyit te is értesz hozzá, mert különben bajban leszel egy isten háta mögötti lerobbanásnál!!

Gáspár Miki ( Biatobágy)enduró és motocross szerelő a jobb kezem, tudom ajánlani bárkinek.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1994
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20500