mt 07-ez tényleg szerelem
Első motor, friss jogosìtvánnyál.
Olyan motort akartam, amivel munkába is, turázni is tudok járni,ami könnyű, kompakt és kezdő motorosként is kezelhető.Hosszas keresgélés, gondolkodás utan (használat/újat), a 2014 -es motorkiállításon megpecsételődött a sorsom, mikor a több éjszakányi teszt olvasás, cikk elemzés, videó nézés után élőben is láttam a gépet. A kiállítást követő hétvégén megrendeltem, ez után 3 hónapot vártam a motorra.
Mióta átvettem, kvázi le se szállok róla. Napi munkába járás, hétvégi túrák, egy 2500 km-es túrát is csináltunk vele 2 személlyel, ami kompromisszumokkal, de nagyon élvezhető volt.
Kanyarokban egy álom, kellően megy ,kocsik között is elfér, igazi mindenes. Időközben kapott egy hátsò dobozt, tanktáskát, illetve egy akrapovic kipufogót, ami egy merőben más karaktert ad a motornak. A sok pozitív mellett a hangjával nem voltam kibékülve. Nem volt hangja a gépnek. Az új rendszerrel viszont egy tökéletes gép lett belőle.
Eddig 12e km-t tettünk meg közösen, minden percét élveztem, azóta szeretek munkába járni :)
- Aksi kábelt kellett cserélni,ezt garanciábrán megcsinált
Cegléd Zakar
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2014 |