Megbízható behemót
Előtte Jawa 634-en mentem. Más tapasztalatom nem igazán volt. A motort használatra megkaptam, nem pedig vásároltam. Amit éreztem, kanyarban hajlandó volt bebukni, súlypontot magasnak éreztem. ÉVekig hajtottam, élveztem. Szép, robosztus külső, alul nagyon jó nyomatéka van, nem kellett visszakapcsolgatni, jó a hangja, kényelmes az ülés- és a kormánypozíciója. Aztán kollégákkal elkezdtünk cserélni pár napra. Akkor felültem VT650 Hondára, r1 Yamahára, SV650-re, CBR1000-re, BMW k1200r-re, R1200R-re...stb. És akkor világossá vált, hogy valami hiányzik. alacsonyabb súlypont, sor4 volt az új vágy... így visszaadtam az unokatestvéremnek, megköszönve az évekig tartó használatot :-) Amúgy egy nagyon szerethető motor ha nem akarsz nagyot gyorsulni vagy száguldozni
- A kuplung csúszott picit, de már amikor átvettem, akkor is csúszott. A RedBaronban újították fel, a tulajdonos a szemem láttára hagyott ott egy zsák pénzt, de nem volt tökéletes. De csak nagy terhelésénél jelentkezett, igazából együtt tudtam vele élni. Ezen kívül háromszor lelökte meagáról a hátsó karburátort. Első alkalommal pánikolva szerelőhöz mentem. Rámutatott a problémára, utána magam visszapakoltam és ment simán.
Sehova. 9 év alatt csak olajat, szűröt cserélgettem rajta.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 32000 |