Motorok » Yamaha » Majesty 400 2006 (395)

Majesty 400 2006 (395)

Kényelmes fotel

Igazából 2000 km után már untam.
Nem ezt akartam. Ez nem jelenti azt, hogy a motor ne lenne jó, csak nem erre vágytam.
Kényelmes fotelon ülök rajta, a szél védelme 130-ig jó, és utána sem vészes, városban, és ingázásra tökéletes, bár autópályán inkább az oldalsó széllökések dobálnak.
Nagypapis. Kényelmesen gyorsul, jól fékez, de minden olyan sima. Hiányzik a "feeling".
Nagyon jó motornak tartom, csak amiatt bánom, hogy megvettem, mert ismét bukom a következő szezonnál, amikor eladom.
A segge nagyon szép! A műszerfal jól leolvasható, hatalmas tároló az ülés alatt (nem kell dobozzal elrondítani), az ülés kényelmesen tartja a derekadat is. Hosszabb távon is kényelmes (100-150 km)
Azt is tudom, hogy soha többé nem lesz ilyen kényelmes motorom ha eladom...

- Még semmi...

Yamaha World, bár egyelőre csak kötelezőre.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (7.5/10)

Yamaha