Motorok » Yamaha

fzs 1000 2004

kemény izomagyú, de szerethető és hűséges barát

Én túrázni használom,nagyon szeretem a teljesítményét a futóművét (bőven túlterhelve is teszi a dolgát)a fékrendszert.Amit rátettem:túraplexi, markolatfűtés.Ami gáz:a fogyasztás,ha húzod neki, öregurasan elmegy, de ez a motor nem arról szól,hogy csak poroszkálsz tehát 10 liter vagy több hatótáv kb 200- 250 km.Ami a fő problémám, az ülés.A második tankoás után már mindened zsibbad a kemény ülésen,de lehet vele 4 tnkolásig menni.

- A gépen csak kopó alkatrészeket cseréltem. fékbetét (egyszer mellényúltam, most brembó van benne ez és a gyári tuti),láncszett (rövidebb áttátellel amely sokat javított az alsó fordulatszámon jelentkező "gyengeségén" viszont a fogysztásban nem jelentkezett,több szett gumi,jelenleg bt 023 (eddig ez vált be a legjobban),Kormány magasabb túrás lsl ez kényelmesebb Most az ülés jön,a gyári nagyon "sportos" túrázni kényelmetlen.

Én és a barátaim.

Fenntartási költség (4) Évjárat 2004