Jóindulatú túragőzös
Igazából mindenből jó a motor de semmiből sem kiemelkedő.Motorja alul rángat,pörgetni szinte nem is lehet (max fordulatszám 8-9000/min).A középtartomány az ami erős benne,igaz ezt sokat használjuk.188cm vagyok,nekem a szélvédelem nem vált be és túraplexivel sem,erős turbolencia képződött 140km/h környékén.Alacsonyabbaknak viszont nem ér le a lábuk és ez különösen fontos megállásnál ugyanis a magas súlypont miatt billegős.Apró dolog de bosszantó,csak betonon lehet letámasztani,az oldalsztender dőlésszöge és szintén a magas súlypont miatt.De aszfaltról amugy se érdemes letévedni,túramocinak egész jó de túraendúrónak nem való!Kétszeméllyel,csomagokkal ellágyul a hátulja és picit eszi az olajat.Ezek véleményem szerint a hátrányok,a többi viszont előny.Túrázáshoz bőven elég teljesítmény,mérsékelt fogyasztás,jó kidolgozás és megbízhatóság jellemzi.Könnyen kezelhető,jól veszi a kanyarokat,stb,stb...Nem utolsó sorban ennek a mocinak tényleg szép hangja is van!
- semmi
Zakar-Szolnok. Csak azért nem 10,mert a "szerelő" a leeresztőcsavart sem tudta hol van,de azért megoldotta,nem kukacoskodom..
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 12000 |