Japán törpe
Nyár elején vettem a Robit, egyik ismerősöm nagyapjától, aki újonan vette. Számomra nagyon tuti vétel volt, mert kevés kilóméter volt benne és tudtam azt, hogy nincs széthajtva. Habár a Papi egy-kétszer perecelt vele a múrván és egy-két helyen lejött róla a festék, de ez engem nem igazán zavart. Főleg az miatt, ha én is esnék vele (egyszer sikerült zakózni), akkor nem sajnálnám annyira. Elsősorban munkábajárás céljából vettem, hogy ne kelljen rövid távokra a kocsimat elővenni.
Eddig cirka 3000 kilómétert tettem bele és semmi bajom nem volt vele. Nagyon megbízható kis rotyogó. Ez életem második robogója, előtte egy Honda Tact-om volt, de azzal több problémám volt, igaz azzal sokkal többet is mentem. Viszont 25.000 kilóméterenként generálozni kellet. No, de nem offolok tovább! :) Vissza a robogóhoz...
A fogyasztása nagyon kedvező, én 2,5 lityinél többet nem tudtam vele megetetni. Nyáron 2,3 volt a csúcs! Így hidegebb időben 2,5-re állt be a fogyasztása.
A súja nagyon könnyű, simán feltudom emelni az egészet, úgy, ahogy van. Elég jól húz és könnyen kezelhető.
Ha valaki egy megbízható, gazdaságos robogót akar, ezt a típust bátram merem ajánlani!
- Eddig semmi!
Magam javítom, ha kell. Eddig még nem kellett! :)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |