Hangos tücsök! Nyitott rendszerrel a halott is felkel!!
Kipróbáltam sok cruisert és choppert de a virago 1100 mindegyiket üti!!! Ezt a motort nem lehet széttaposni!! Nagyon kényelmes,egy seggel mentem vele 700km-t is és csak tankolni álltam meg! Tőle nyomatékosabb és gyorsabb és tartósabb motort a kategóriájában nem találsz!!!
Végsebessége, bár tudom nem illik vele száguldozni 200km/h de ezt csak plexivel érhető el mert letép róla a menetszél.A motor annyira vezetőbarát hogy olyan érzés mintha egy pihe könnyű kismotorral mennél de vigyázat, a gázmarkolattal finomabban kell bánni mert alacsony fordulaton is a nyomatéka iszonyatos. Kezdő motorosnak nem ajánlom.Szlalomozni a rövidebb tengelytáv miatt nagyon egyszerű,más cruiserek nehézkesen dönthetőek és megfordulni velük rémálom annyira elhagyják magukat.Motoroztam együtt 1600 wild starokkal ,Honda Shadow 1100 C3-al egyik sem ellenfél sem gyorsulásra sem végsebeességre!!!
- 38000 km-nél a gázbowdenem elszakadt!!!! A potlása 5000ft-ba került! az én gépem 1100-es de a tipus választóban csak 750-ig voltak az XV-k
Saját magam, szervizeltem!!!!!
Saját magam szervizeltem!!!!