Fürge túrázó
Első nagy motorom volt, előtte csak robogót meg MZ-t vezettem. Nagyon könnyű volt beleszokni, könnyen kezelhető, nem gonoszkodott sosem. Szerencsére nem estem vele, bár volt egy-két necces eset. Nem bántam meg hogy nem egy 400-assal kezdtem, így nem kellett egy év után nagyobbra váltani. Persze azért önuralom kellett hozzá hogy ne húzzam neki, de tudom ajánlani kezdőknek is.
Teljesítménye bőven elég volt, a vége 250 fele volt, 102 ló sok mindenre elég. Hangja közepesen szép, bár ezen nem volt tuning dob "csak" egy thunderrace-é. Viszonylag jól kanyarodott, de azért érződött hogy ez egy túra-sport motor annak viszont isteni. Kényelemmel nem volt gond, lenyomtam pár hosszabb utat is, és nem volt fárasztó. Utasnak is rendes ülése van nem csak egy deszka, párom ezt értékelte is.
Hibának nem sokat tudok mondani, de párat írok:
a műanyag elemek könnyen törtek, index konzol elrepedt ezután kissé lógott. Sajnos egyszer fellökték, és ugyan "puha" földre dőlt de az idom elrepedt. Eladni nem volt könnyű(1,5évig hirdettem), az emberek félnek tőle mert ritkább, de attól kapni hozzá mindent, árak sem elszálltak. Váltója kicsit rángatós egyesbe váltáskor, kettesbe határozottan kellett tenni, néha meg is reccsen, ez típushiba (azt mondják).
Szerelőnél a kötelező körökre voltam, egyszer volt olajszivárgás, nem vitt csődbe a karbantartása.
Összességében annak ajánlom aki szereti a kényelmet, de néha kicsit meg is zavarná a motorját. Egyedi motort akar, időtálló formával, elérhető áron.
Fájó szívvel adtam el, egy időre a motorozás is szünetel most.
- Váltórudazat - Tömítőgyűrű
Törökszentmiklós SzakiRugalmas, olcsón dolgozik, ért hozzá
Törökszentmiklós Str-motorsOlajcserére vittem, az rendben lezajlott
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1997 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | VFR 800 -majd egyszer |