Motorok » Yamaha

X Max 125 ccm

Extravagáns, színben, kivitelben, minőségben

150 km-rel a hátam mögött nem igazán tudok még reális véleményt adni.
Az első benyomások: tökéletesen hozza azt amit vártam tőle. Természetesen tisztában voltam, hogy 125 ccm-ből mit lehet kihozni. Pontosan arra vettem, amire ez a motor való, városi használat, munkába járás, közeli városközi mobilitás. Bejáratás alatt van a gép, így kímélő üzemmódban használom. Bőveb infó az 1.000km-es szervíz után. A korábbi Vespa Primavera 50 2T-én ülve "vigyorogtam", Ezen pedig szolidan mosolygok. A világítása nagyon jó, a full LED lámpák ütősek. A bejáratós korlátos fordulatszám miatt lendületből jó közlekedni vele. A fogyasztás jelenleg 2,7 liter. A hátsó dobozzal a táróló kapacitást még nem tudtam "kihasználni". A markolat fűtés nagyon hasznos. A túraplexi jó szolgálatot tesz a mostani hűvös időkben.

- mivel még új nem volt szervízben. Így erre nem tudok véleményt írni. Viszont volt egy kellemetlen élményem. Gyakorlatilag benzin nélkül adták át a motort. A haza szállítás után, néhány índítás után hoztam bele benzint. Feltehetően levegős lett a rendszer, így amikor magtankoltam, hosszas indítózás után sem akart életre kellni a gép. Akksit kellett tölteni, majd kiveni a gyertyát és megtisztínai, kiszellőztetni a hengert. Ezt követően azonnal indult. Többet nem volt ilyen gond, de az első napot beárnyékolta ez.

nem volt még szerelőnél.
Az első élményem a vásárlás volt. Végül Ivanicsnál vettem meg. Egyszerű oka volt, mert ők akartak eladni nekem egy motort. Foglalkoztak az igényemmel, úgy kezeltek, mint egy potenciális vásárlót. És valódi vásárló lettem.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2019
Előző motorja? Primavera 502T Következő motorja?
Verdikt (9.1/10)

Yamaha