Esthajnal Csillag
Ez a sorrendben kilencedik motorom ,csak saccolni tudom de kb.200000 kilómétert töltöttem nyeregben . Az idén töltöttem be az 55. évemet , úgyhogy volt időm motorozni.Kezdtem a keletiekkel azután meg jöttek a modernebbek.Sokféle motort kipróbáltam , volt közöttük robogó is. Sajnos nálunk méltatlanul lenézik ezt a kategóriát pedig egy nagykerekű Scarabeóval igen jókat lehet motorozni.De visszatérve az Esthajnal Csillaghoz , tavaly tavasszal meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt.Pedig én csak a Mazda nyílt napokra mentem ki,csak hát mellette van a Yamaha .Ereje és mozdonyszerű nyomatéka lenyűgöző.Igen ritka kivétel , hogy nagy cruiser lévén, rövidlöketű motorja van, tehát aki hosszúlöketű gépekkel járt mint pl. a Harley-Davidson az meg fog lepődni.Itt bizony váltogatni kell sűrűbben de szerintem éppen ez a jó benne.Rendíthetetlen egyenesfutása van , a kanyarokba meg befekszik mint cica az ágyba. Hosszú és alacsony,könnyen terelgethető ,de nem játék !( Mint a Medve! )Rendkívül kényelmes, az utasnak is !Soha sem válnék meg tőle.A YAMAHA ezzel olyan kifejezetten szép motorformájú motort készített amit szerintem senki még ő maga sem tud felülmúlni.
- Garanciális szervízeken kívül,soha semmi probléma nem volt.
Zakar és Társa KFT. Cegléd.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | XVS 1300 A Midnight Star |