Motorok » Yamaha » Yp 250 Majesty 1995 (250)

Yp 250 Majesty 1995 (250)

ésszerüeknek-nagyszerü

1977 ota motorozom,kb 20 mocim volt eddig föleg 250-es vagy nagyobb. Nagyon megkedveltem a nagyrobogógat. Van néhány magátol elszált ismerösöm akiknek a robogo nem motor. hát pedig én megyek télen-nyáron és motor-motor a javábol. Ha ocsmány az idö a robogon akkor se nézek ugy ki mint a "hüha" motorosok. Simán megy a gép 100-at ez nemsok de ezek közt az autosok között ez elég. Nagyon kényelmes vezetni akár több száz km-t is.mig a "nagymenök " 150 km után pisálni is gugolva szoktak.tisztelet a kivételnek. Más -normális-országokban nagyon kedvelt a nagyrobogó és megadják neki a kellö tiszteletet, mert igénytelen,elég fürge jol pakolhato tiszta üzemü akár őltőnyben is franko.

- tulajdonképpen nekem a szervizelésen kivül nem volt gondom. a karbantartást pedig magam megoldom.

halásztelek yamaha szerviz. kicsit talán drága de ok

Fenntartási költség (6) Évjárat 1966
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.4/10)

Yamaha