Elérhető álom
Újrakezdő!!! motort kerestem, megláttam, megszerettem és megijedtem az első vezetés után. 10 éves kihagyás után (Jawa nyergéből) ültem rá erre a csaodálatosan konstruált masinára. Közel 150 lóerő, négy henger, gyönyörű hang és rettenetes erő - persze, ha kell. Kicsit féltem attól, hogy "túlzásba estem", de pár száz kilóméter után megváltozott a véleményem. Stabil, jól fekszi az utat, kanyarban is megbízható, ha kell -alacsonyabb fordulaton- kezesbárány, ha kell -magasabb fordulaton- túltesz a túramotor kategórián és nekilódul. Kezdőknek is javaslom ezt a remek és kényelmes túramotort, engem még nem hagyott cserben. A szervízköltségről nincs tapasztaltom, eddig még nem romlott el semmi rajta. Egyszer eldőlt (sajnos miattam) és eltört a kuplungkar, amit pár ezerért 2 perc alatt kicseréltek. A fogyasztása kéztől függ, de nálam ez kb. 5 liter környékén van, ami biztosan feltornázható többre is. A motor 2-3 évesen már 1,5 MFt-ért elérhető, ami ebben a kategóriában nem rossz. Szummázva: nem bántam meg a választást, egy jó motort kaptam közel 150 lóerővel, amihez megbízhatóság, kényelem, esztétika és sok-sok élmény párosult!
- Kuplungkar eltört- rossz letámasztás miatt eldőlt a motor. Az általam okozott kis problémán kívül semmi gond nem volt vele.
Yamaha Békéscsaba
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |