Dögös mocsári szúnyog
Ez volt az első motorom ami jobban ment mint egy simson, ezért nagyon szerettem. 10 éves volt mikor vettem, svájci moci volt, bontatlan motorral. 38000 km volt benne kb mikor eladtam és addig semmi gondom nem volt vele, az igaz, hogy már nem volt valami kellemes hangja, talán a csapágyak és a csapszeg már lógott egy kicsit, de szerintem egy 2 ütemütől a 38000 km generál nélkül szép teljesítmény. Fiataloknak nagyon jó kezdő mocinak. Mivel enduró építésű alacsony egyedeknek nem ajánlanám. Egy dolog nem tetszett benne, hogy az ülés nekem 100 km után kényelmetlen volt, de azért el lehetett vele menni hoszabb utakra is. Terepen is boldogul. Szélvédelem nem sok van rajta, nekem pont a bukóra terelte. A motorja elég jó, mivel nem volt kiherélve nem ment valami veszetten, max 110-120 km/h, de viszont ha száguldoztam akkor is beérte 4,5-5 l-rel 100 km-en. Összegezve, egy olyan motor ami, használható vidéken, városban, kisebb terepen, dögösen néz ki, elég jól megy és jól motorozható. Egyedül a kényelem nem az igazi. Egy kicsit sajnálom, hogy eladtam.
- Mivel öregecske motor volt:
- -eltörött a benzincsap fogantyúja
- -ha télen sokáig állt akkor nehezen indult
Saját magam.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1991 |