Csókos első
Még meg van, de két nap és elviszem az új gazdájának. A szívem szakad bele, hogy el kell adnom, de olyan ő mint az első szerelem. Állandóan együtt vagytok, imádjátok egymást, mindenhova vele mennél, de sajnos te már túlnőttél ezen a kapcsolaton.
3 nap múlva lenne 4 hónapja, hogy együtt vagyunk, de nem fogjuk megérni a hónapfordulót. Találtam valaki mást, akit jobban szeretek, mert gyorsabb, erősebb, kényelmesebb és bevállalja a hármast a feleségemmel. Az már komoly kapcsolat.
Na de, hogy nem csak picsogjak meg szomorkodjak, néhány tény a robogómról,
Mikor megvettem olyan volt mint egy nő egy rossz kapcsolat után, kicsit bágyadt, és kedvetlen. Ott volt az erő benne mert a próbakörön is tudta a gyári 90 es végsebességét, de elég lassan lett meg neki. Láttam benne fantáziát, és megvettem.
A blokk egy 101 köbcentis olasz fekvőhengeres kényszer léghűtéses kétütemű fojtott 7 lóerős iszonyatosan tartós csoda. Nem pörög sokat de azt vidáman és erősen teszi. A variátor rész felújítása után bármelyik fordulatszám tartományban megindult a gázadásra. 0-80 ig egy tempót ment a jóbarátom 125 ös négyütemű rotax blokkos gépével. Meg jó pár autósnak okoztam fejtörést. Szerelmünk akkor lett teljes mikor megkapta a michelin city grip gumikat. Ez után már nem csak lámpától lámpáig szerettem, hanem kipufogótól támasztóig is, mert odáig volt dönthető, és szerette is.
Ez a kis szaros motor volt az első szerelmem, aki megmutatta hogy egy robogó lehet gyors, megbízható, szerethető. Elnyerte vele a Yamaha a márkahűségem, hiszen az utódja is az lesz.
Bárki akar robogót városba tudom ajánlani, a legjobb városi szerető. Egy forintot nem sajnáltam rá, és egy percet nem bántam meg amit vele töltöttem. Szerettem, és minden csepp benzint megért a vele eltöltött idő.
- A 3000 hajtott kilométer alatt csak a benzin és a keverék olaj fogyott, meg a gumi.
Én magam, illetve gumi csere az R.17 nél debrecenben
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |