Csak ne lenne ilyen nehéz!!!
Csak ne lenne olyan nehéz!A 268 kg-os feltöltött súly valószínűleg inkább az én 66 kg-os súlyomhoz,meg a kevéske erőmhöz mérten túl sok.Viszont,ha már gurul,akkor nincs promléma,és tologatni csak a garázsba ,vagy a parkolóba kell.
Mostanában az üresjelző lámpa néha felvillan,de műszakai problémát a megtett 20.000 km alatt nem produkált.
Olaj-levegő hűtése ellenére nem kellett sokall több 1 liternél az utántöltésre a két olajcsere közötti 6000 km-ek alatt.
120-130-as utazó tempóig megelégszik bő 5,5 literrel 100 km-en,és a csak időnkénti 180 feletti tempónál kér kicsivel 6 liter felett.
Elöl Michelin Pilot sport,hátul Road gumikkal egész jól tapad,bár a szerény tudásom miatt sosem volt térdkoptatós kanyardöntés :) . Nem mellesleg 10.000 km-után még 5 mm
minta van a gumin a mérési pontoknál középen!
A futómű a leírásoknak megfelelően sajnos tényleg nem szereti a sportos vezetés,viszont kénylemesnek mondható.
A kardánhajtás előnyét nem kell ecsetelnem,és nem tapasztalható semmiféle rángatás ,még 30-40-es tempónál 5-ben sem.
A 89 ló melletti kb. ugyanannyi Nm nyomaték miatt nem nagyon kell kapcsolgatni.
A váltója biztosan nem a legfinomabb,de hallottam a pirosnál előttem álló szinte új gépet egyesbe becsattani,és azt hiszem nincs mit szégyenkeznie.
150-160-ig lazán megülhető,és fölötte sem tép le a szél.Legalábbis az én 175 cm-mel.
Összeségében az olykor dinamikus ,hosszú túrázásra vágyók igénytelen ,hűséges társa lehet.Persze ABS,markolatfűtés és egyéb "újkori" kiegészíték nélkül. De 3 dobozba egy kisebb háztartás elfér,és az ülés alá is lehet kisebb dolgokat ,defektspray,mellény,esőruha,izzókészlet,elsősegély-csomag/ pakolin.
Csak a sportosabb vágyam miatt válok meg tőle esetleg.
- Semmi.
Egy ismeretlen "megszállotthoz" :),aki valaha a márka szerződéses szerelője volt.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 12000 |