Motorok » Yamaha » Xs 400 1978 (399)

Xs 400 1978 (399)

BikePositive

Kb. 2 éve jutottam hozzá a kis XS400-ashoz,megörültem neki mivel nagyon szeretem a mocikat, és felpattanva rá nagyon jó élmény öntött el.Megéreztem a japán tehnika igazán nyers erejét,mivel előtte hajtottam más modelleket,persze mind újabb volt.Igazándiból a bike már nem gyári állapotban volt és éppen ez fogott meg!Igencsak féltem is egy kicsit,mivel nem mai gyerek a motor,de a feleségem még biztatott is hogy vegyük meg(ami szép kevés nőt illet!). Egy hibával vettem amit még a mai napig sem javitottam meg,éspedig túltölti az aksit kb.17V nyom bele,ami normális esetekben max.14V.Igen lusta vagyok megjavitani,de mivel régebbi tipus,igy nem csak az öninditóra hivatkozhat a gazdi,hanem jó öregesen belerúg,avagy begurblizza! Igy mondhatni a motor jól működik,nem hagyott még ott sehol,és mindenki megbámulja.Sokan nem akarják elhinni hogy,egy veterán gépről van szó! Az én tapasztalataim szerint megbizható gép, egy kicsit vibrál,de ráülve az ember elfelejti ügyeit-gondjait és gázt húzva megérzi a kis masinának a nyomatékát és repül a cél felé(persze amekkora gyorsulással rendelkezik kb.120-140km.) Én szeretem ezt a kisgépet!!! Üdv Vajdaságból!

- Regler=Feszültségátalakitó

Jómagam oldottam meg a problémákat! Csak tanácsokat kértem egyes szerelőktől,persze.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1979
Megbízhatóság (10) Vezetett km 2000
Előző motorja? Következő motorja?
Verdikt (6.9/10)

Yamaha