Be my Baby!
Minden kezdet nehéz:
2006.Okt. Papírmunka névreíratás stb.Tapasztalatlan sofőr mögötte tapasztalt ideges szülő.Első út Székesfehérvárra felszerelés nélkül 70km. A kereskedésben:
-Van annyi benzin a tankban,h a 600m-re lévő benzinkúthoz elérjünk?:
-Természetesen.
Mondanon sem kell nem volt, a motor gyalogszerrel begurult a benzinkútra.:) (Mosolygós emberek,csodálkozó szemek,dicsérő szavak ahogyan betoltam...:D )
Nehéz kezdet után minden rendben ment.Mostmár szólok a motorról.
In medias Res:
-A1 jogosítvány 125ccm YBR tökéletes.
-max 3 liter fogyasztás,nem hazudok nekem soha nem evett többet,csak kevesebbet.
-Többen írtak már ,hogy újrakezdve a motorozást is fantasztikus,de első komoly ´Motorként´ csak annyit mondok,hogy sose rosszabbat.
-Ülés kényelmes Balatonra dobozzal tanktáskával is kényelmes,a kategóriájához képest jól pakolható
-két személy: Elméletileg kétszemélyes,de ne előzz vele és ne várjunk csodát:).Természetesen a gyengébbik nem imádja.
-Fékek jók
-Dönthetőség: lehet,hog jól jönne egy 100/90-es Metzeller?Gyári Sakura nem a legjobb .
10000km levezetése után semmi gond,olajcsere,fékolaj és láncspray és társai.Idézek: "Igénytelen öszvér"
-Ha azt mondtad nem szerettél motorozni akkor Tévedtél,de még nem késő!
- Semmi,kizárólag saját tehetségemnek köszönhetek egy eldőlést ---> indexbúra csere
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző motorja? | – | Következő motorja? | – |